Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Συνωστισμός για μια θέση στην δημοτική επιτροπή

 


 

 Πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικου συμβουλίου Σερρών την Τρίτη 2 Ιανουαρίου . Το σώμα καλείται να εκλέξει τα μέλη της δημοτικής επιτροπής 

 η οποία θα έχει τις αρμοδιότητες που είχαν η οικονομική επιτροπή , η επιτροπή  ποιότητας ζωής  και η  εκτελεστική επιτροπή οι οποίες καταργούνται.

Πρόεδρος  θα οριστεί η δήμαρχος κ Μητλιάγκα ή αν δεν το επιθυμεί αντιδήμαρχος .

Τα υπόλοιπα 8 μέλη θα προέρχονται 5 από την παράταξη ΕΝΤΟΣ και 3 από την Συμμαχία .

Όπως μου ψιθύρισε ο σμπίρος υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους δημοτικούς συμβούλους για  να συμμετέχουν στην επιτροπή .     Και τόσο στους ΕΝΤΟΣ , όσο και στην Συμμαχία .Οι αποφάσεις της κ Μητλιαγκα και του κ Χρυσαφη για το ποιοι και ποιες θα συμμετέχουν στην επιτροπή .Έχουν προκαλέσει αντιδράσεις

1 σχόλιο:

  1. "Πρόεδρος θα οριστεί η δήμαρχος κ Μητλιάγκα ή αν δεν το επιθυμεί αντιδήμαρχος .", είναι δήμαρχος, αν όμως δεν επιθυμεί να είναι είναι Πρόεδρος, τότε θα είναι Αντιδήμαρχος! Όπως λέει ο λαός: τί Θεός; Ημίθεος και βάλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.