Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Σιντικης : Βρήκε την λύση για την πολεοδομία ο δήμαρχος

 


 

 

Από τον περασμένο Νοέμβριο δεν εκδίδονται οικοδομικές άδειες στους περιφερειακούς Δήμους της Π.Ε. Σερρών καθώς αυτοί δεν έχουν οργανωμένες Υπηρεσίες ΔΟΜησης. 

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Σιντικης κ Τάτσιος .Κάνει γνωστο οτι βρήκε πρώτος από όλους τους δημάρχους ( που οι δήμοι τους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα ) λύση  .

Το ποια είναι αυτή και πότε θα λειτουργήσει δεν το κάνει γνωστο .Καθως όπως αναφέρει  << ο Δήμος  κινείται προς την ΑΜΕΣΗ λύση του προβλήματος>>

Η ανάρτηση του δημάρχου

 

Εδώ και ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ μετά την συνταξιοδότηση του κ. Σάββα Κοσμίδη και την αλλαγή της Νομοθεσίας δεν λειτουργεί η Πολεοδομία στον Δήμο Σιντικής με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούνται οι δημότες Σιντικής σε έναν τόσο νευραλγικό τομέα!
Τοίχο συναντούσαν όσοι νέοι προσπαθούσαν να ενταχθούν σε ευρωπαϊκά προγράμματα και αδυνατούσαν να εκδώσουν την απαραίτητα άδεια από την ανύπαρκτη πολεοδομία!
Η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Σιντικής έχει εκφράσει την επιθυμία της για άμεση εκτέλεση της διαπιστωτικής πράξης του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης ώστε να λειτουργήσει άμεσα η υπηρεσία δόμησης μέσω διαδημοτικής συνεργασίας με τον δήμο Σερρων με την διάθεση ενός μηχανικού.
Αν και βρήκαμε πλήρως υποστελεχωμένες τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Σιντικής, με σοβαρή έλλειψη σε ειδικότητες μηχανικών, ψηφιακά οργανογράμματα και προγραμματισμό προσλήψεων, οφείλουμε να συμβάλουμε με δύσκολες αποφάσεις για την ανάπτυξη του τόπου προς όφελος πάντα των δημοτών μας.
Δεδομένου ότι ΟΛΟΙ οι Δήμοι του Νόμου Σερρών έχουμε το ίδιο πρόβλημα είμαστε ο ΠΡΩΤΟΣ Δήμος που κινείται προς την ΑΜΕΣΗ λύση του προβλήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.