Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Σέρρες : Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για το “Άναμμα της Φωτιάς”

 




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία Ελευθερίας η εκδήλωση για το «Άναμμα της Φωτιάς», στο πλαίσιο της Πολιτείας των Ευχών 2023-2024, με τη συνεργασία και τη συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Σερρών. 

 Το παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του Νίκου Μπούσιου και στο τραγούδι τον Αργύρη Κόκκορη, στήθηκε γύρω από τη φωτιά, ενώ χορευτές, μέλη των συλλόγων αλλά και πλήθος Σερραίων χόρεψαν τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Δήμαρχος Σερραίων Βαρβάρα Μητλιάγκα, η οποία ευχήθηκε να συνεχιστούν τέτοιου είδους διοργανώσεις με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων, το έργο των οποίων, όπως τόνισε, είναι σημαντικό και πλούσιο. Η κ.Μητλιάγκα δήλωσε ότι ο Δήμος Σερρών θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα την αξιόλογη προσπάθεια και δράση των πολιτιστικών συλλόγων.

Ανάμεσα στο πλήθος των Σερραίων που τίμησαν το παραδοσιακό «Άναμμα της φωτιάς» ήταν πολλοί θεσμικοί παράγοντες αλλά και Πρόεδροι και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων , εκπρόσωποι των οποίων ανέβηκαν στο stage κι έδωσαν τις ευχές τους για το Νέο Έτος!

 https://www.serrespost.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.