Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

SERRESBOMB : Πολιτικός Καζαμίας 2024 ( μερος 1ο )

  


 

 

 Ο πολιτικός Καζαμίας προβλέπει τα πολιτικά γεγονότα που θα συμβούν το 2024 μόνο με φαντασία , χιούμορ  και σκέτη  μυθοπλασία .

Πρώτη συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σιντικης.

Ο δήμαρχος ανακοινώνει μια σειρα μέτρων .

Καθιερώνεται ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός των δημοτικών συμβούλων. Για τον λόγο αυτό ορίζεται αρμόδιος αντιδήμαρχος - παρουσιολογος για να ελέγχει αν τηρείται το μέτρο .Ενώ συστήνεται και ειδική επιτροπή για να προτείνει μέτρα που θα βελτιώσουν τους τρόπους υλοποιήσης του μέτρου .

Ο κ Τάτσιος ανακοινώνει οτι η δομή φιλοξενίας προσφύγων από το Κλειδί μεταφέρεται στο Σιδηρόκαστρο. Είναι απάνθρωπο λεει να ζουν οι συνάνθρωποι μας σαν εξόριστοι. Ενώ προσθέτει οτι ο δήμος θα προχωρήσει στην πρόσληψη όσων εκ των προσφύγων το  επιθυμούν .Για την υλοποίηση του μέτρου συστήνεται επιτροπή .

Επίσης αποκαλύπτει οτι έστειλε πρόσκληση στον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας να επισκεφθεί τον δήμο. Τονίζοντας οτι στόχος του είναι η σφυρηλάτηση φιλικών σχέσεων με την γείτονα χώρα .Για την υλοποίηση του μέτρου συστήνεται επιτροπή .

Ο εορτασμός της μάχης των Οχυρών θα διαρκεί από δω και πέρα 100 μέρες τον χρόνο .

Για την υλοποίηση του μέτρου συστήνεται επιτροπή .

                                Στον δήμο Ηράκλειας 

έχουμε ανατροπή , αφού ο Μενέλαος Βλάχβεης που ειχε αποκλειστεί από τις εκλογές δικαιώνεται στο ΣτΕ το οποίο αποφασίζει την επανάληψη των εκλογών 

Οι εκλογές ορίζονται για τις 30 Φεβρουαρίου .Ο Γιώργος Κουτσακης δηλώνει οτι δεν θα είναι υποψήφιος και ορίζει στην θέση του τον Γιαννη Πατσακα .

Ο Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης κάνει λόγο για χτύπημα κάτω από την ζώνη και δηλώνει ότι αποσύρεται .Ο Μενέλαος Βλάχβεης δεν καταφέρνει να  καταθέσει ψηφοδέλτιο και οι εκλογές ακυρώνονται λόγω έλλειψης υποψηφίων .Με απόφαση του εκλογοδικείου . Ορίζονται δήμαρχοι ο Κλεάνθης Κοτσακιαχιδης τους μονούς μήνες και τους ζυγούς μήνες ο     Γιώγος Κουτσακης .Με κοινή τους απόφαση πρόεδρος στην ΔΕΥΑΗ ορίζεται ο Μενελαος Βλάχβεης ο οποίος δεν την δέχεται και καταθέτει νεα προσφυγή .Ζητώντας την ακύρωση της απόφασης και τον ορισμό ημερομηνίας εκλογών. Δηλώνοντας οτι η τρίτη θα είναι και η φαρμακερή και θα καταφέρει να καταθέσει υποψηφιότητα

                  Στον Δήμο Βισαλτίας

Ανατροπή με το καλημέρα καθώς η δήμαρχος  ανακοινώνει οτι για την θέση του γενικού γραμματέα θα προσληφθεί ο πρώην δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινος .Ο οποίος όμως αρνείται την πρόταση καθώς δεν γίνεται δεκτό το αίτημα του να του παραχωρηθεί όχημα του δήμου για τις μετακινήσεις του .

Ο Μιχάλης Τσερβιστας με απόφαση της δημάρχου ορίζεται πρόεδρος στις ιαματικές πηγές Θερμών , όταν αυτές θα περάσουν στην ιδιοκτησία του δήμου Βισαλτίας .

Χρυσόστομος Καντιδης και Αστέρης Δουβιτσας ανακοινώνουν οτι ιδρύουν παράταξη για διεκδικήσουν τον δήμο το 2028.

Ολοκληρώνεται η διαδικασια παραχώρησης την ιαματικών πηγών Θερμών .Αλλά η δήμαρχος ζητά παράταση για την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης παραχώρησης . Καθως ακομη στην παράταξη της δεν έχουν αποφασίσει τι να τα κάνουν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.