Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Ηράκλειας : Δράση από το κέντρο κοινότητας


 
 
 
 
Στις 13-12-2023, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση, με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ποντισμενου. Παρόντες στη συνάντηση ήταν, ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κος Άγγελος Σανδραβελης, η Σύμβουλος Ψυχολόγων κα Άννα Τερτη, η επιμελήτρια ανηλίκων του Πρωτοδικείου Σερρών κα Ελένη Χατζηβασιλείου, η τριμελής Ομάδα Δράσης περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας ( κα Καλπαζιδου Γεωργία, κα Ακριλενια Κάπου, και Ιφιγένεια Αναστασιάδη, σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα του Δημοτικού και ο Διευθυντής του σχολείου κος Σουτζιδης Χρήστος.
Στη συνάντηση αυτή επιλέχθηκε να γίνει ανάλυση των αιτημάτων που είχαν αναφερθεί στη προηγούμενη μας συνάντηση μέσω του βιωματικού παιχνιδιού και της διάδρασης για να διερευνηθούν βαθύτερα οι τρόποι επικοινωνίας, τεχνικές επίλυσης και να αναπτυχθεί η ενσυναίσθηση.
Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή όλων και για την πρόσκληση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.