Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Καβγάς Άδωνι - Βελόπουλου: Τελικά «όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε»


 

 

 

Οι «ένοικοι» της Δεξιάς «πολυκατοικίας» και του… Δεξιότερου «οικοπέδου» που την περιβάλλει βρίσκονται στα κάγκελα. Αφορμή έχει σταθεί η επίμαχη τροπολογία Καιρίδη για τους μετανάστες και στη συνέχεια το «μπουρλότο» Σαμαρά στα θεμέλια της κυβερνητικής ΝΔ, η υπεράσπιση της ρύθμισης από τον Άδωνι Γεωργιάδη, η κομματική πειθαρχία που έχει επιβάλλει η ΝΔ στους «γαλάζιους» βουλευτές έχει μετατρέψει την Ολομέλεια της Βουλής σε… θέρετρο - μιας και μπαίνει η εορταστική περίοδος - Δεξιού και Δεξιότερου σουρεαλισμού.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε για την «Σημιτική ΝΔ του κ. Μητσοτάκη» αλλά και για απόπειρα ισλαμοποίησης της χώρας με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τον κατατάσσει στους δημαγωγούς και τους λαϊκιστές. «Μην μου κάνετε έλεγχο του παρελθόντος μου, εσείς ο ΠΑΣΟΚος. Πουλάει Δεξιά ο ΠΑΣΟΚος για να πάρει καμιά ψήφο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης προσθέτοντας πως εκείνος τον πήγε στον Γιώργο Καρατζαφέρη ως ΠΑΣΟΚο.

Μιλώντας για την τροπολογία που έχει ανάψει «φωτιές» στη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για παρανόηση, όπως είπε χαρακτηριστικά, η οποία έχει γίνει από λαϊκιστές, εξαιρώντας όμως τον Αντώνη Σαμαρά. «Χρωστώ ευγνωμοσύνη και σεβασμό στον Αντώνη Σαμαρά. Δεν έχει αλλάξει αυτό. Και μέσα σε μια οικογένεια υπάρχουν διαφωνίες» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σας αποδίδω το βραβείο του δημοκόπου» ήταν η απάντηση του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος είπε ακόμα προς τον υπουργό Εργασίας πως «ναι ήμουν πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, εγώ μπορώ να πω η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, εσύ μπορείς;», κατηγορώντας τη ΝΔ για α λα καρτ κομματική πειθαρχία.

https://www.ieidiseis.gr/

Χ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.