Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Σιντικης : Ο πρώην αντιδήμαρχος ,που είναι πάντα στην σωστή πλευρά της ιστορίας

 

 
 
 
 
 Στην πρώτη γραμμή ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Ιωσήφ Παναγιωτιδης .Ο οποίος με αφορμή το ρεπορταζ του Δημήτρη Κωττα για τα σκουπίδια στην πλατεία Σιδηροκάστρου .Εξαπολυει τα βέλη κατά πρώην αντιδημάρχου που ειναι πάντα στην σωστή πλευρά της ιστορίας οπως γράφει
Η ανάρτηση του κ Παναγιωτίδη
 
 
 
Λαλίστατος πρώην αντιδήμαρχος ( που είναι πάντα στην σωστή πλευρά της ιστορίας 😂
αντί να απολογείται για την καταστροφή της Σιντικής τα τελευταία χρόνια, σε ανάρτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Κώττα, για την κατάσταση των σκουπιδιών στην Σιντική , έκανε το λάθος εντελώς ξεκάρφωτα. αναίτια και με αφέλεια να αναφέρει « μούγγα ο υποψήφιος του 14% για τα …σκουπίδια»
Ξέχασε ότι όσο διάστημα ήταν ( στην σωστή πάλι πλευρά της ιστορίας😂😂😂) έγιναν 14 καταγγελίες για την κατάσταση των σκουπιδιών στην Σιντική και μια προσωπικά για τον ίδιο απο τον πρόεδρο της Ροδόπολης ( που είναι τώρα μαζί στην ίδια πλευρά της ιστορίας 😂😂😂) όταν μετέτρεψε σε χωματερή το στρατόπεδο της Ροδόπολης !!
🎯Αμέσως μετά τις Άγιες ημέρες της γέννησης του Θεανθρώπου θα του κάνω ένα «εκτενές προσωπικό αφιέρωμα με βίντεο-φωτορεπορτάζ για τα έργα και τις ημέρες του» για να το έχει στο αρχείο του !!!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους !!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.