Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Σιντικής : Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο

 




Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Σιντικής.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριο, στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.

 

Με τις ευχές θεσμικών παραγόντων και εκατοντάδων δημοτών που κατέκλυσαν τον χώρο της εκδήλωσης έγινε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής.

τελετή ορκωμοσίας Δήμος Σιντικής

Ο νέος Δήμαρχος Σιδηροκάστρου Γιώργος Τάτσιος, δήλωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η αυτοδιοικητική του ομάδα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τα μέγιστα, ώστε τα καλά αποτελέσματα να είναι γρήγορα ορατά από τους δημότες της Σιντικής. Μίλησε για τις προτεραιότητες που έχει θέση ως νέα Δημοτική Αρχή και ευχήθηκε καλή και δημιουργική αυτοδιοικητική πορεία σε όλους του Δημοτικούς Συμβούλους.

 serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.