Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Σκληρή απάντηση Καριπογλου στους Συμμάχους - Σαχλαμάρες και γραφικότητες τα όσα ισχυρίζονται

 




 Απάντηση στο δελτίο τύπου της Συμμαχιας Σερραιων .Δίνει ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου .Στα οσα υποστηριζει η Συμμαχια για το πρόσωπο του<< Όσο για τον ένθερμο υποστηρικτή της κ. Μητλιάγκα, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών κ. Καρίπογλου, που έσπευσε να υποστηρίξει τη μη δυνατότητα άδειας εξαίρεσης και εκδίκασης των ενστάσεων από το Δικηγορικό Σύλλογο, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει αρμόδια τριμελής επιτροπή μελών του Δ.Σ. για παροχή αδειών, είναι γνωστό ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ολισθαίνει.>>

 Η απάντηση Καριπογλου

 Γραφικότητες και σαχλαμάρες της λεγόμενης: « Συμμαχίας Σερραίων» ( οι Σερραιοι άλλωστε σας καταψήφισαν) που αναφέρονται στο πρόσωπό μου δεν θα απαντώνται. 


Είστε και άσχετοι και επικίνδυνοι όσοι γράφετε αστείες ανακοινώσεις.
Ενημερωθείτε και μετά γράψτε ο,τι θέλετε. 


Είναι γνωστό ότι: 


Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.


Κουράσετε παιδιά. Φτάνει.


ΥΓ τον επικεφαλής σας, δήμαρχος όντας, που πανηγύριζε στο γραφείο του κ Καραμανλή δεν είδα να τον επικρίνετε για την παράβαση της αρχής της αμεροληψίας. Και πληρώνονταν για να είναι Δήμαρχος όλων των Σερραίων και αμερόληπτος.

 

 


 

2 σχόλια:

  1. Μπράβο Πρόεδρε! Επιτέλους κάποιος που δίνει τις απαντήσεις που αρμόζουν στον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩ ΕΧΕΙΚΟΥΡΑΣΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗ ΑΚΟΜΗ ΡΟΖ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΔΩ ΣΥΚΩΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ ΤΑ ΡΟΖ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΧΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΧΡΥΣΑΦΗ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΧΡΥΣΑΦΗ ΚΟΨΕ ΤΑ ΡΟΖ ΧΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΘΗΣ ΒΛΑΒΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΗ ΗΛΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.