Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Οι εμπειροι ¨¨ και οι ¨¨πρωτάρηδες ¨¨¨¨¨

 


 

 

 Γνωστά έχουν γίνει τα ονόματα των μελών της κυβέρνησης των ΕΝΤΟΣ . Απομένει η επίσημη ανακοίνωση από την νέα δήμαρχο κ Μητλιάγκα . Αυτό που πράγματι αξίζει να αναφερθεί ειναι οτι από την πλευρα της Συμμαχίας προεξοφλούν την αποτυχία της νέας κυβέρνησης γιατι οι περισσότεροι εκ των νέων αντιδημάρχων είναι άπειροι και δεν θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους.

5 σχόλια:

  1. Ενώ οι συμμαχοι ήταν έμπειροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ 'ΠΡΟΕΞΟΦΛΟΥΝ'.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΤΑΞΕ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή συγνώμη ρε παιδιά. Έχουμε τόσα χρόνια τον Γκότση, τον Χρυσανθίδη, τον Χράπα. Είδαμε και τον Νυχτοπάτη, και τον Κατιρτζόγλου, και τον Μυσιρλή, είδαμε και τον Χρυσάφη. Τι έκαναν στον Δήμο τόσα χρόνια; ΤΙΠΟΤΑ και είμαστε τελευταίος Νομός της Ελλάδας.
    Κεϊσογλου, Πανταζή και Χατζηγαβριήλ είναι νέα άτομα με καινούργιες ιδέες. Ανήκουν σε μια νέα γενιά και αν δουλέψουν με τον τρόπο τους και ΌΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ των συμμάχων (Χρυσανθίδη, Χρυσάφη) τότε θα πάνε τόσο καλά που θα φανεί και η τεράστια διαφορά από τους προηγούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού η νέα δήμαρχος επέλεξε το παλιό, το σίγουρο, θα πρέπει να είναι έτοιμη ότι και εμείς θα τους αντιμετωπίσουμε σαν έμπειρους σε τυχόν αστοχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.