Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Τα ροζ ψηφοδέλτια ¨¨μπλοκάρουν ¨¨ την συνάντηση με τον υπουργό ????

 


 

 Την άνοιξη του 2023 δια στόματος του δημάρχου είχε ανακοινωθεί ότι ο κ Χρυσάφης  και οι επικεφαλης των παρατάξεων που συμμετείχαν στο δημοτικό συμβούλιο .Θα πήγαιναν στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθούν με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για το θέμα των στρατοπέδων . Οι Εθνικές εκλογές , το καλοκαίρι και οι αυτοδιοικητικες εκλογές  ήταν οι  αιτίες που δικαιολόγησαν γιατι δεν έγινε η συνάντηση. Πριν από 15 μέρες ο δήμαρχος ανακοίνωσε οτι τις επόμενες ημέρες θα γίνει το περίφημο ραντεβού και τον δήμο θα εκπροσωπούσε ο ίδιος και η νέα δήμαρχος .Κάτι που τελικά φαίνεται οτι δεν θα γίνει .Να θυμίσουμε οτι ο κ Δένδιας βρέθηκε στις Σερρες τον τελευταίο μήνα δύο φορές .

Βέβαια ο σμπίρος μου ψιθύρισε οτι ο λόγος που αναβάλει την συνάντηση με τον υπουργό. Έχει να κάνει με την προσφυγή των Συμμάχων στο εκλογοδικείο κατά του αποτελέσματος των εκλογών. Νομικοί συμβούλευσαν τον δήμαρχο. Οτι μια συνάντηση με τον υπουργο και την παρουσία της κ Μτλιαγκα με την ιδιότητα της νέας δημάρχου θα ήταν μια έμμεση αναγνώριση του αποτελεσματος των εκλογών και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από την αντίπαλη πλευρα ως νομικό επιχείρημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.