Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Νοσοκομειο Σερρών : Μοίρασε δώρα στην Παιδιατρική κλινική ο Κώστας Καραμανλής

 

 
 
Ο πρώην υπουργός υποδομών και βουλευτής ΝΔ Σερρών κ Κώστας Καραμανλής βρέθηκε στο νοσοκομείο Σερρών και επισκέφθηκε την παιδιατρική κλινική

Η επίσκεψη είχε ως σκοπό να μοιραστούν δώρα και συνεπως χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών παιδιών,  αυτές τις γιορτινές ημέρες.

 Η ανάρτηση του κ Καραμανλη στα μεσα κοινωψνικης δικτύωσης
Βρέθηκα στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Σερρών και συναντήθηκα με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, ώστε να ενημερωθώ για τις ανάγκες που υπάρχουν, αλλα και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για να τους εκφράσω την βαθιά μας ευγνωμοσύνη για το σπουδαίο λειτούργημα που επιτελούν για τους συνανθρώπους μας.
Είχα ακόμα την ευκαιρία να επισκεφτώ τα παιδιά που νοσηλεύονται, τα οποία με χαρά παρέλαβαν τα δώρα τους, να συνομιλήσω με τους γονείς και τις οικογένειές τους, να ευχηθώ γρηγορη ανάρρωση και να ανταλλάξουμε εγκάρδιες ευχές για τη νέα χρονιά που έρχεται.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.