Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

ΚΚΕ Σερρών : Κλιμάκιο του κόμματος σε μονάδες υγείας της Νιγρίτας

 


 

 Περιοδεία πραγματοποίησε η Κ.Ο.Β.Βισαλτίας του ΚΚΕ στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας και στο Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Νιγρίτας την Δευτέρα 18 του Δεκέμβρη 2023 και ώρα 09:30 πμ.
Επικεφαλής του κλιμακίου του Κόμματος ήταν ο Βαγγέλης Παπαμιχάλης, Νευρολόγος Γενιού Νοσοκομείου Σερρών, Πρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ν. Σερρών, στέλεχος του ΚΚΕ. Στην περιοδεία συμμετείχαν ακόμη ο Παναγιώτης Τσομετζίδης, υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Βισαλτίας με την Λαϊκή Συσπείρωση και ο Δήμος Παπακώστας, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βισαλτίας.
Το κλιμάκιο, συνομίλησε με τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους του ΚΥ Νιγρίτας.
Ενημερώθηκε για τις σχετικές ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, για τις δύσκολες συνθήκες εργασίας και εφημεριών, για την τεράστια γεωγραφική έκταση που καλύπτει, ως περιοχή ευθύνης.
Η περιοδεία επιβεβαίωσε τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρεί το Κόμμα με το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της αντίληψης του Κόμματος για την ανάπτυξη και τη λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Στη συνέχεια η περιοδεία συνεχίστηκε στο Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Νιγρίτας, όπου το κλιμάκιο του Κόμματος συνομίλησε με τους εργαζόμενους και δεσμεύτηκε να αναδείξει ολόπλευρα την ανάγκη γενναίας ενίσχυσης σε προσωπικό και πόρους, ώστε τέτοιου είδους δομές να συνεχίσουν να λειτουργούν καθώς είναι απαραίτητες για την κάλυψη των αναγκών υγείας και πρόνοιας των κατοίκων του Δήμου Βισαλτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.