Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνουπολη : ¨¨οι μπροστινοί ¨¨ ... οι ρεζέρβες και η μοιρασιά του μαύρου ταμείου

 





Παραμύθι μύθι μύθι το κουκί και το ρεβύθι 

Στην Μυθική Λιμνούπολη υποκλίνονται μπροστά στην εφευρετικότητα κάποιων .Καθως κατάφεραν και να κονομανε και να μην μπορεί να τους ακουμπήσει ουδείς .Ο σμπίρος μόλις ολοκλήρωσε την ανάγνωση παραμυθιού. Το οποίο περιγράφει πως ένας φορέας που ανήκε στο κράτος της Λιμνουπολης .Εξελίχθηκε ( στην κότα που γεννούσε χρυσά αυγά ) των πονηρών.

 Ο φορέας παραχωρούσε τις δράσεις του σε τρίτους ( τους λεγόμενους και μπροστινούς ) οι οποίοι είχαν όλη την οικονομική διαχείριση των δράσεων και έδιναν ένα ποσοστό των εσόδων στο φορέα  ( ο οποίος  επειδη δεν είχε συμμετοχή στην διαχείριση δεχόταν καλή πίστη όσα του έδιναν ) . Αυτή ήταν η επίσημη συμφωνία, γιατι οι έχοντες την διαχείριση του φορέα δεν ήταν τίποτε καροιδα .Αλλα έκαναν τα κοροιδα γιατι κάτω από το τραπέζι παίρναν το μερτικο τους από το μαύρο ταμείο των κλεψιμαίικων .Μάλιστα για να μην μπλεχτεί στα πόδια τους και τίποτε εφορία και διώξη οικονομικού εγκλήματος ( της Λιμνουπολης πάντα ) . Οι δράσεις διοργανωνόταν από φορείς που είχαν κοινωφελή χαρακτήρα οποτε ουτε εφορια πληρώναν ουτε κινδύνευαν να ελεχθουν .

Για μην κινούν και υποψίες υπήρχε πάγκος με πολλές ρεζέρβες που εναλλάσσονταν στην διοργάνωση .

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.