Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών : Την παραίτηση Ζιχναλη ζήτησε ο δήμαρχος

 


 

 Τα όσα έλαβαν χώρα με την καθυστερημένη απόδοση ( από την ΛΑΜΣ )  στο Αυτοκινητοδρόμιο των χρημάτων που αντιστοιχούσαν από τα 850 εισιτήρια που δεν είχαν μετρηθεί .Σχολίασε ο δήμαρχος Σερρών και πρόεδρος του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ κ Χρυσαφης. Ο οποίος εμμέσως κάλεσε τον κ Ζίχναλη να παραιτηθεί από το ΔΣ αφού στην σχετικη ερώτηση ερώτηση της κ Βαιδου. Τόνισε οτι υπάρχει ηθικό ζήτημα

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 14ο λεπτο


 

4 σχόλια:

  1. και αφού ο απερχόμενος είναι και Πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου, γιατί δεν συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ενώ ήταν παρούσα η Μητλιάγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κολυμβητήριο ακόμα να ανοίξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρώτος που θα έπρεπε να παραιτηθεί είναι ο Χρυσαφης.Το γιατί;; το ξέρει ο ίδιος.Το ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο τέσσερα χρόνια μας κούρασε.Ας αναλάβει μια και μόνο μια φορά τις ευθύνες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωτηριαδη είσαι πολύ εμπαθές ανθρωπάκι.
    Δεν κουράστηκες 4 χρόνια να κατηγορείς τον χρυσαφη γιατί δεν σου έδωσε το αυτοκινητοδρομιο να αλωνιζεις; εμείς όλοι ξέρουμε την αιτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.