Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : ¨¨Δικιο βουνο ¨¨ έχει η αντιδήμαρχος .........

 




<< Ο Δήμος δεν είναι έπαθλο, δεν είναι τρόπος βιοπορισμού, ούτε πεδίο αρχομανίας, αλλά πεδίο προσφοράς....>>

 γράφει μεταξύ άλλων η αντιδήμαρχος Σωτηρία Πάνου με αφορμή την ορκωμοσία του νέου δημοτικου συμβουλίου .Δίκιο βουνό έχει η αντιδήμαρχος


Η αναρτηση της κ Πάνου

 

 

Η ορκωμοσία δεν είναι μια τυπική διαδικασία, είναι συμβολική πράξη της ευθύνης μας, του χρέους μας απέναντι στους δημότες... Ο Δήμος δεν είναι έπαθλο, δεν είναι τρόπος βιοπορισμού, ούτε πεδίο αρχομανίας, αλλά πεδίο προσφοράς.... Σε όσους μας ψήφισαν και σε όσους δεν μας ψήφισαν υπόσχομαι να εκπληρώσω με τιμιότητα και ευσυνειδησία τα καθήκοντα, που μας αναθέσατε με την ψήφο σας, από τη θέση της Αντιπολίτευσης.
Θα θυμίσω σε όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους τα λόγια του Παλαμά, για να μας συντροφεύουν πάντα:
" Χρωστάμε μόνο σε όσους ήρθαν, σε όσους πέρασαν, σε όσους θα έρθουν και θα περάσουν. Κριτές μας, για να μας δικάσουν είναι μόνο οι αγέννητοι " με απλά λόγια δεν πράττουμε μόνο για το σήμερα ως απλοί διαχειριστές, αλλά για το αύριο..... Προσβλέπουμε στο μέλλον με θετική ματιά, με προτάσεις δημιουργικές, αλλά και με καλόπιστη, εποικοδομητική κριτική.. Ναι πρέπει να είμαστε απόλυτοι στην παρακολούθηση όλων των έργων, όσων δρομολογήθηκαν, γιατί υπάρχει σημαντική παρακαταθήκη για την επόμενη πενταετία. Ναι πρέπει να παρακολουθούμε τις ενέργειες του Δήμου σε όλα τα πεδία με μοναδικό στόχο την ευημερία του συνόλου.
Καλη θητεία σε όλους μας!
Υ.Γ. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχο Alexandros Xrisafis,που ύστερα από 20 χρόνια, όπου πολιτεύομαι,ήταν ο πρώτος και ο μόνος που μου εμπιστεύθηκε θέση ευθύνης και μου επέτρεψε να δείξω τι μπορώ να κάνω...Ευχαριστώ τους υπέροχους συνεργάτες-Αντιδημάρχους και Προέδρους, που είχα την τιμή να δουλέψω μαζί τους..Περισσότερο "ευχαριστώ" τους αξιόλογους υπαλλήλους της Πρόνοιας,για όσα προσέφεραν δουλεύοντας σκληρά 4 χρονια τώρα! Μα κυρίως ευχαριστώ όλους εσάς,που με αγαπάτε και με στηρίζετε χρόνια τώρα από οταν ξεκίνησα ως Υποψήφια Βουλευτής μεχρι σήμερα.
Δεν θα σας κρυφτώ, άλλωστε πάντα ήμουν ανοιχτό βιβλίο. Η ώρα του αποχωρισμού ήταν δύσκολη...Θα σταθώ σε δύο από τα πάμπολλα υπέροχα δωρα που έλαβα την προηγούμενη εβδομάδα, παραδίδοντας το κλειδί του γραφείου, που μοιράστηκα με αξιόλογους υπαλλήλους. Θα σταθώ στο γράμμα μιας υπαλλήλου και στο δώρο ενός σεβαστού δημότη,που δεν θέλω να κατονομάσω, με χαραγμένους τους στίχους του Ελύτη! Σας ευχαριστώ! Ευγνώμων για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.