Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Έχετε γραμμα σύντροφοι

 


 

Ο Στέλιος Σαουλίδης υπηρέτησε για πολλά χρόνια την τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο Σερρών. Τελευταία του συμμετοχή σε Δ.Σ. ήταν την περίοδο 2007-2010 αφού το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Παραβρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου στον κινηματοθέατρο  Αστέρια, στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής της Βαρβάρας Μητλιάγκα.

Θυμήθηκε ότι οι παλιότερες ορκωμοσίες του Δήμου Σερρών  δεν ήταν  γκλαμουράτες, με τόσο κόσμο,  τόση επισημότητα, γινόταν μία απλή τελετή στην παλιά αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Σερρών χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Μετά το 2010 όταν οι Δήμοι έγιναν Καλλικρατικοί και ήρθε παράλληλα η οικονομική κρίση, όλοι οι δήμοι σχεδόν αποφάσισαν οι τελετές ορκωμοσίας να έχουν  μέσα τους το στοιχείο της φιγούρας, της μεγαλοσύνης. Όταν δε ήρθε και η εποχή των social media, οι εξαλλοσύνες περισσεύουν. Με τα post να δίνουν και να παίρνουν λες και ανέλαβαν καθήκοντα κυβερνήτη του κόσμου οι αυτοδιοικητικοί. Είναι αυτό που λέμε όλοι έχουν δικαίωμα στο Αμερικάνικο όνειρο, αλλά η προσγείωση τις περισσότερες φορές είναι ανώμαλη και σε ταρακουνάει γερά.

Συμφωνούμε με όσα υπογραμμίζει ο Στ. Σαουλίδης.

Πέρα από την γκλαμουριά της εκδήλωσης που σωστά ψέγει ο έμπειρος αυτοδιοικητικός άνδρας εδώ φθάσαμε στο πρωτοφανές φαινόμενο οικογένεια ορκιζομένης δημοτικής συμβούλου να αναρτά πανό με το σύνθημα «Μαμά το αξίζεις».

Ελπίζουμε να μην βρεί μιμητές το απίθανο συμβάν και σε  επόμενες ορκωμοσίες να έχουμε μέσα στις γκλαμουράτες αίθουσες τόσα πανό όσα και οι ορκιζόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Δ.Ν.

 https://sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.