Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Βαρβαρα Μητλιάγκα : ¨¨Χτύπησαν κοκκινο ¨¨ η Χυδαιότητα και η ανοησία

 



Ως ανοησίες τα περί δήθεν ροζ ψηφοδελτίων χαρακτηρίζει η νέα δήμαρχος Βαρβαρα Μητλιαγκα τα  δημοσιεύματα σε πανελλαδικά ΜΜΕ  . Η κ Μητλιαγκα κάνει λόγο για διακίνηση παραποιημένων φωτογραφιών των ψηφοδελτίων .

Η ανάρτηση της

Φαιδρότητες μέχρι τέλους!
Μόνη λύπη και ντροπή προκαλεί η προσπάθεια να χειραγωγηθεί η ελληνική δικαιοσύνη. Η απόπειρα έφτασε στο σημείο μέσω δημοσιευμάτων να γίνεται η πρωτοφανής επίκληση "εθνικού κίνδυνου" θυμίζοντας άλλες εποχές. Το χειρότερο από όλα - για το οποίο επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια - είναι να διακινούνται παραποιημένες χρωματικά φωτογραφίες για να επιβεβαιωθούν οι ανοησίες περί δήθεν ροζ ψηφοδελτίων. Ας το καταλάβουν καλά: Η ελληνική δικαιοσύνη δεν χειραγωγείται και ο σερραϊκός λαός δεν τρώει "σανό" . Και κάτι τελευταίο : Οι γνωστοί γκαφατζήδες ας προσέχουν τουλάχιστον το photoshop.
Παρακάτω παραθέτουμε τις εικόνες που αποδεικνύουν όχι απλά την χυδαιότητα αλλά και την ανοησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.