Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Χάνουμε τον Σύμμαχο εκ Βρυξελλών ???

 


 

Αν θυμάστε στις  26 Ιουνίου 2021 πριν απο 2,5 χρόνια ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.Ανακηρύχθηκε Επίτιμος Δημότης Σερρών.

 Κατα την προσφώνηση του ο δήμαρχος Σερρών κ Χρυσαφης μεταξυ άλλων είχε πει :

«Είναι ένα μικρό ευχαριστώ για τη θερμή υποστήριξη και συμπαράσταση στην υλοποίηση των σχεδίων μας για τη δημιουργία του Πάρκου Τεχνολογίας, Πολιτισμού και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας «Eden Project Hellas», καθώς και για τη δημιουργία ενός διαύλου οργανωμένης και συνεχούς πληροφόρησης ευρωπαϊκών εργαλείων χρηματοδότησης απευθείας με τις Βρυξέλλες», σημείωσε ο κ.Χρυσάφης.
«Για να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο, έναν καλύτερο Δήμο στόχος μας είναι η αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων του ΕΣΠΑ και των λοιπών εθνικών και ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων.
 
 Απαντώντας ο κ Σχοινας είπε :
« Ο τόπος σας, η πόλη μας μπορεί να γίνει το πρότυπο ενός ευρωπαϊκού μέλλοντος, όπως το ονειρευόμαστε και όπως το περιγράψετε με αυτά τα οποία αναφέρετε, κ. Δήμαρχε.
Και σε όλα αυτά θα είμαι σύμμαχος και συμπαραστάτης σας.
Με τις μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές σας, με τις δυναμικές επιχειρήσεις σας μερικές από τις οποίες ήδη ξεχωρίζουν ως εθνικοί πρωταθλητές. 
Με τις φιλοδοξίες για τις νέες μορφές αρχαιολογικού, οικολογικού και θρησκευτικού τουρισμού που με τις κολοσσιαίες οικονομικές δυνατότητες και επενδύσεις σε ανθρώπινο κεφάλαιο που θα έχουμε στη διάθεση μας τα επόμενα χρόνια. 
Να σχολιάσουμε τι έγινε από όσα ειπώθηκαν ????

1 σχόλιο:

  1. Πως να μην έχει δίκαιο ρε παιδιά ο μεγάλος Ηλίας Γκότσης που αποκάλεσε τον Χρυσάφη Δήμαρχο του τίποτα. Μπορεί κανείς να διαφωνήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.