Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Σέρρες : Διαγωνισμός κέικ από το Λύκειο των Ελληνίδων

 





Μέσα στο πνεύμα των ημερών αποφασίσαμε να διοργανώσουμε για πέμπτη συνεχή χρονιά Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό κέικ, στο Ξενοδοχείο «Elpida resort & spa», στην κοιλάδα των Αγ. Αναργύρων, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, στις 6 το απόγευμα. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων προς ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών, «Η Ηλιαχτίδα».
Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμβάλλετε και εσείς με το δικό σας τρόπο, είτε παρασκευάζοντας ένα κέικ και συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, είτε απλώς με την παρουσία σας ενισχύοντας την προσπάθεια μας αυτή.
Το Ξενοδοχείο «Elpida resort & spa» συμβάλλοντας με το δικό του τρόπο θα διαθέσει τον όμορφο χώρο του προσφέροντας ροφήματα και γλυκίσματα, ενώ θα υπάρχουν όμορφες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.
Με την ευγενική υποστήριξη των σπουδαστών του ΙΕΚ Σερρών/ Τμήμα Μαγειρικής.
Είσοδος Ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.