Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΣΕΠΠΕ τιμησε τον Κώστα Ριζόπουλο για την προσφορά του στο Βόλεϊ

 


 

 

Στις 26 Δεκεμβρίου 2023, το κλειστό γυμναστήριο Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας φιλοξένησε μια ξεχωριστή εκδήλωση, με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ) να γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυση του.
Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΕΠΠΕ τίμησε το ένδοξο παρελθόν με τους ιδρυτές του Συνδέσμου, τους ανθρώπους που έχουν διατελέσει πρόεδροί του, καθώς και όλους τους Έλληνες ομοσπονδιακούς προπονητές (μεταξύ αυτών και τον Κώστα Ριζόπουλο) που, με τη συνεχή αφοσίωσή τους, έχουν προσφέρει στην εξέλιξη της προπονητικής και του βόλεϊ στην Ελλάδα.

 

Η ζωντανή ιστορία του Σερραϊκού βόλεϊ και παλαίμαχος προπονητής της σπουδαίας ομάδας του Σίρις, Κώστας Ριζόπουλος διετέλεσε και Ομοσπονδιακός προπονητής. Να μην ξεχνάμε ότι οι Σέρρες έχουν δώσει στις Εθνικές ομάδες του βόλεϊ 13 αθλητές και αθλήτριες (τους περισσότερους από κάθε ομαδικό άθλημα)


Το βραβείο παρέλαβε ο γιος του Κώστα Ριζόπουλου, Λάζαρος, καθώς ο παλαίμαχος προπονητής ταλαιπωρείται από μια ίωση και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση. Ήταν μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις του παρελθόντος, συναισθήματα, αλλά και ανασκόπηση των επιτευγμάτων των Ελλήνων προπονητών κατά τη διάρκεια των τελευταίων 40 ετών.

Να σημειώσουμε πως μεταξύ αυτών που απένειμαν τα βραβεία ήταν και η Ρούλα Πραγκαλούδη, δημιούργημα του Κώστα Ριζόπουλου, που ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΣΙΡΙΣ Σερρών. Η μεταγραφή της στον Παναθηναϊκό το 1990 έναντι 21 εκατομμυρίων δραχμών έμεινε στην ιστορία ως η ακριβότερη μεταγραφή της εποχής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.