Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Πανσερραικός : Μονομαχία Νο2 με τον Αστέρα στην Τριπολη



 

 

Αστέρας Τρίπολης-  Πανσερραικος Μονομαχία Νο2 σε τρεις ημέρες στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” σε ένα εντελώς διαφορετικό αγώνα από αυτόν του περασμένου Σαββάτου, καθώς υπάρχει και ο αγώνας-ρεβάνς στις Σέρρες και κατά επέκταση η τακτική θα παίξει σημαντικό ρόλο στην σημερινη  αναμέτρηση. Μίλαν Ράσταβατς και Πάμπλο Γκαρσία έχοντας και την εικόνα των δύο ομάδων από τον αγώνα του πρωταθλήματος, ετοιμάζουν τα πλάνα τους για τον α αγώνα (17.00)
Το περασμένο Σάββατο ο Αστέρας νίκησε 1-0 με σκόρερ τον Μιριτέλο στο 78ο λεπτό.

Η προιστορία στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των δύο ομάδων. Αστέρας και Πανσερραικό έχουν βρεθεί άλλη μια φορά αντίπαλοι στον θεσμό, πριν από οκτώ χρόνια σε φάση ομίλων.

Συγκεκριμένα, στις 16 Δεκεμβρίου 2015 ο αγώνας Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης είχε λήξει 0-1 με γκολ του Ταξιάρχη Φούντα (35′). Εκείνη τη σεζόν ο Αστέρας είχε φτάσει ως τα προημιτελικά.

 https://toprotoselido.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.