Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Σέρρες: “Λιωμένα καλώδια σε δημοτικά σχολεία (21ο, 15ο) και δυο νηπιαγωγεία”-

 



 

 

 

Ανησυχία επικρατεί στους γονείς δυο δημοτικών και δυο νηπιαγωγείων της πόλης των Σερρών καθώς χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση, από διαρροές από το facebook και πηγαδάκια μεταξύ τους μαθαίνουν ότι το σχολείο θα κλείσει μία εβδομάδα νωρίτερα τα Χριστούγεννα και θα ανοίξει μία εβδομάδα αργότερα, διότι “είναι σε κακό χάλι τα καλώδια του σχολείου”. 

 

Οι γονείς με έκπληξη διαβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τοποθετήσεις των δασκάλων που αναφέρουν ότι “λιώνουν τα καλώδια”

poster

skholeio

Σύμφωνα με τον πατέρα μαθητή που μιλά στο Επιλογές, γεννιέται το ερώτημα “πως μπορούν οι γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο τον επόμενο μήνα γνωρίζοντας το θέμα αυτό; Πότε θα έχουμε επίσημη ενημέρωση; Επίσης, μιλάμε για 500 παιδιά. Τι θα κάνουν οι γονείς το διάστημα αυτό καθώς όλοι είναι εργαζόμενοι; “

Σύμφωνα δε με την συνομιλία δασκάλων και γονιών στο διαδίκτυο, 

 “Στο 15ο 21ο Δημοτικά Σχολεία έχουν καλώδια λειωμένα και κινδυνεύουν τα παιδιά ανά πάσα στιγμή. Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι άθλια. Δεν το λέω εγώ αλλά η αυτοψία ηλεκτρολόγου μηχανικού από 10 Απριλίου. Από τον Απρίλιο περιμένουμε(που έγινε η αυτοψία, γιατί έγγραφα για να μεριμνήσουν οι τεχνικές υπηρεσίες γίνονται εδώ και δύο χρόνια) και τίποτα δεν γίνεται!!! Κάτι δεν…” 


https://epiloges.tv/

5 σχόλια:

  1. Όταν επί 4 χρόνια έχεις το μυαλό σου στις "παρεμβάσεις" και στις απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους τότε αυτά συμβαίνουν. Κλείνουν σχολεία, κλείνουν κολυμβητήρια, κλείνουν γήπεδα πέφτουν γέφυρες, ακυρώνονται συμβάσεις και αποφάσεις, χάνονται χρηματοδοτήσεις. Φυσικά για όλα κάποιος άλλος φταίει, είναι τυπικά ζητήματα και μεγαλοποιούνται. Μια αυτοκριτική δεν θα έβλαπτε κάποια στιγμή, έχουμε μάτια και βλέπουμε, έχουμε και χεράκια και ψηφίζουμε. Αποδειχθήκατε επικίνδυνοι και μικροπρεπείς. Καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάμε για προγραμματισμό, όχι αστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να φύγει επιτέλους...τίποτε δεν έμεινε ορθιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΔΕΣΠΟΤΙΔΗ;;;;;;;;ΤΙ ΛΕΝΕ;;;;;;;ΑΧ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ......Μ´ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ 27η ΘΕΣΗ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δεσποτιδης είναι μια χαρά... Εσύ κοίτα να ασχοληθείς με τις απευθείας αναθέσεις και μην ασχοληθείς ξανά με άτομα που δεν μπορείς να φτάσεις.

    Μείνε στους πλασματικούς σταυρούς που πήρες με πλάτες άλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.