Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Αθάνατο SERRAISTAN : Τετάρτη 22 Νοεμβρίου - Σχολειο λειτουργει χωρίς θέρμανση

 


 

Αρνητικός πρωταγωνιστής  ο δήμος Σερρών. Τετάρτη 22 Νοεμβρίου το δημοτικό σχολείο Κάτω Καμήλας λειτουργεί χωρίς θέρμανση .

Μπορεί να γίνει δεκτή κάποια δικαιολογία  ????  Οταν το πρόβλημα είναι γνωστο εδω και ενα χρόνο

Διαβαστε το ρεπορταζ 

 

Χωρίς θέρμανση λειτουργεί το δημοτικό σχολείο στην Κάτω Καμήλα Σερρών. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο olanea.gr, υπάρχει θέμα με τη θέρμανση μέσω πετρελαίου καθώς ο λέβητας έχει κριθεί ακατάλληλος. Λόγω των καιρικών φαινομένων η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου δεν τηρείται, ενώ τη Δεύτερα 20 Νοεμβρίου το σχολείο παρέμεινε κλειστό, γιατί υπήρχε πρόβλημα με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και την υδροδότηση.


Το πρόβλημα σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει από πέρυσι, όμως ενώ έχουν ήδη γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και έχουν σταλεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα στον Δήμο, η θέρμανση στο σχολείο δεν έχει αποκατασταθεί. Επίσης, από τις αρχές της σχολικής χρονιάς 2023-2024 υπάρχει αίτημα για την τοποθέτηση κλιματιστικών στους χώρους του σχολείου, τα οποία όμως δεν έχουν ακόμη εγκατασταθεί.

 

 https://olanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.