Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

ΠΕ Σερρών : Εθελοντική αιμοδοσία Σωματείου Ασφαλιστών και Συλλόγου Εργαζομένων – Βίντεο

 




Το Σωματείο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών και ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΠΕ Σερρών, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια από τις μεγαλύτερες αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη των Σερρών.

Σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Καραμανλής” της ΠΕ Σερρών, δεκάδες μέλη αλλά και πολλοί πολίτες – εθελοντές αιμοδότες, έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα… ένα μήνυμα ζωής!

 

Τόσο οι Ασφαλιστές όσο και οι Εργαζόμενοι της ΠΕ Σερρών, με τη στήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, στήριξαν έμπρακτα τη Δράση, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, το κοινωνικό τους πρόσωπο.


Στην κάμερα του serrespost.gr μίλησαν η Δ/ντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σερρών Κατερίνα Τζιούρα, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων της ΠΕ Σερρών Παύλος Πουλιάκας, καθώς και η Πρόεδρος του Σωματείου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Εύα Ματάκου – Πιένκος. 

 


 

 https://www.serrespost.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.