Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Δεν δικαιούνται να ομιλούν ???

 



 

Στην αίθουσα του εκλογοδικείου θα οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα των εκλογών στον δήμο Σερρών. Καθώς στην Συμμαχία είναι ειλημμένη η απόφαση για προσφυγή κατά του αποτελέσματος. Κάτι που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Μόλις γίνει η επίσημη ανακήρυξη από το πρωτοδικείο Σερρών . Μάλιστα κύκλοι της Συμμαχίας απαντώντας στα όσα υποστηρίζουν στελέχη της παράταξης ΕΝΤΟΣ οτι οι εκλογές κρίνονται στην κάλπη και όχι στα δικαστήρια. Υπενθυμίζουν οτι πολλοί από αυτούς που στελεχώνουν σήμερα της παράταξη της κ Μητλιάγκα, ήταν μέλη της παράταξης Φωτιάδη. Που το 2014 είχε προσφύγει στα δικαστήρια αμφισβητώντας το αποτέλεσμα των εκλογών του 2014

1 σχόλιο:

  1. Η λογική έχει πάει περίπατο σε αυτή την πόλη και η επιθυμία για την καρέκλα σε κάποιους είναι μεγαλύτερη κι από την αξιοπρέπειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.