Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Σέρρες : Διαμαρτυρία για το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο (βίντεο)

 




Με τη συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της πόλης και του Νομού πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η διαμαρτυρία για το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Παρά τον βροχερό καιρό, οι επαγγελματίες που πλήττονται από τις διατάξεις του νέου νομοσχεδίου, έδωσαν το “παρών” στο Διοικητήριο των Σερρών, συμμετέχοντας στην πανελλαδική διαμαρτυρία.

 

Ανάμεσά του και οι ιδιοκτήτες – οδηγοί Ταξί οι οποίοι βρίσκονται σε 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Απογοητευτική χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς την στάση των επαγγελματιών της Αγοράς και της Εστίασης οι οποίοι αρνήθηκαν να κλείσουν τα καταστήματά τους προκειμένου να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα στην κυβέρνηση.
Αντίθετα ο κ.Κοτσαμπάς εξήρε την πρωτοβουλία των μελών του Σωματείου Κρεοπωλών Ν.Σερρών που προχώρησε σε κλείσιμο των καταστημάτων, από τις 12:00 έως τις 15:00.

 


 

 https://www.serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.