Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Ηράκλειας :Με άρωμα γυναίκας η θέση του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου ????

 





Με άρωμα γυναίκας η θέση του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου!!
Μετά από διαβούλευση και αξιόλογη ικανοτήτων και στοιχείων που πρέπει να έχει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ,η νέος δήμαρχος Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης ,σύμφωνα με ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες ,καταλήγει στο πρόσωπο της Ζωής Μαρίγκου.
 Ένα πρόσωπο που κατά γενική ομολογία συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτεί η θέση .Μπορεί να υπάρχει έλλειψη εμπειρίας, όμως η εργατικότητα και συνέπεια που την διακρίνουν σε συνδιασμό με τον δυναμικό της χαρακτήρα,είναι αρκετά ώστε να ανταποκριθεί με πλήρη επιτυχία στα καθήκοντά της .
Έχοντας ως δείγμα γραφής αυτή την επιλογή, ευχόμαστε για το καλό του δήμου ο νέος Δήμαρχος να συνεχίσει να κάνει ανάλογες επιλογές με τα ίδια στοιχεία και κριτήρια για την στελέχωση και των υπολοίπων θέσεων της δημοτικής αρχής.
 
 
 

Τα νέα του Δήμου Ηράκλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.