Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών : Δεν έχετε το δικαίωμα κ Χρυσάφη

 


 

 Κύριε Χρυσάφη (Δήμαρχε και πρόεδρε του αυτοκινητοδρομίου) για πολλοστή φορά (3 η )επιτρέπεις/ εγκρίνεις, με πιο δικαίωμα άραγε, την  οργάνωση παράτυπου , παράνομου αγώνα στο αυτ/μιο και άκρως επικίνδυνο για τους συμμετέχοντες (25-26 Νοεμβρίου
2023). 

Το βαπτίζετε εσείς του Δ. Συμβουλίου, Event.
Ένας εύστοχος τρόπος να μας παραπλανήσεις. Δεν σφάξανε. Έτσι μιλάμε και μεις στου Αραμπατζή μαχαλά. Όταν βέβαια εξάγεται εκ της αναγνώσεως του κανονισμού  του, ότι πρόκειται καραμπινάτα για αγώνα.


Δεν έχω τίποτα με τους οργανωτές οι οποίοι είδαν φως και μπήκαν. Οι παρεμβάσεις μου πέρυσι πέσανε στο κενό, καθώς κόρακας κοράκου δεν βγάζει μάτι.

 Φέτος να είστε βέβαιοι ότι σαν Δημότες δεν θα αφήσουμε να ξεφτιλίζετε ένα οραματικό έργο, όντας άσχετοι και επικίνδυνοι.


Αφήνω προς το παρόν τους ηγέτες της Δημαρχίας και πάω στην ομάδα των
επερχόμενων, που αν και δεν έχουν δικαίωμα παρέμβασης μέχρι τέλους του χρόνου, διαθέτουν όμως τους μισούς εξ αυτών μέλη της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. 

Τους εφιστώ την προσοχή για να μην γίνουν για δεύτερη χρονιά (όντας ανενημέρωτοι πέρυσι) συμμέτοχοι και ο Θεός να βάλει το χέρι του συνένοχοι στο «έγκλημα».


Σημείωση: Το Αυτό/μιο ανήκει στους φορολογούμενους που βάλανε από το υστέρημα τους (περίπου 20.000.000) στα 25 χρόνια της ζωής του. Είστε απλά διαχειριστές του και υπόκειστε σε ελέγχους και των Δημοτών ακόμη. 

Το επιτρέπει η Δημοκρατία μας άλλωστε με τα όργανά της. Για 50 χρόνια οργάνωσα ίσως τους περισσότερους και διαφορετικούς αγώνες από οποιονδήποτε άλλο φορέα. Συμμορφούμενος πάντα ακόμη και στους αυστηρότερους νόμους και κανόνες. Κάτι που μου δίνει ένα δικαίωμα
αντίδρασης.


Τάσος Χανλίογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.