Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σιντικής : Παναγιωτίδης - Και εγγράφως πλέον «αφερέγγυος προς τις υποχρεώσεις του» ο δήμος

 


 

 

 Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλης της παράταξης ΕΝΩΣΙ κ Ιωσηφ Παναγιωτίδης αναφέρει οτι ο δήμος Σιντικής <<Και εγγράφως παρουσιάζεται πλέον ως «αφερέγγυος προς τις υποχρεώσεις του» >>

Διαβάστε την ανάρτηση του κ Παναγιωτίδη

Ο Δήμος Σιντικής και εγγράφως παρουσιάζεται πλέον ως «αφερέγγυος προς τις υποχρεώσεις του» πράγμα που δεν τιμά κανέναν.
👉🏻 Για το αεροδρόμιο Χορτερού τα έχουμε ξαναγράψει και τα έχουμε δημοσιοποιήσει.
🔹Χρωστάμε από το 2018 τα ενοίκια και δεν τα πληρώνουμε ενώ χρησιμοποιείται από ιδιώτες οι οποίοι ενώ εισπράτουν από τους πελάτες τους δεν αποδίδουν κανένα αντίτιμο προς τον δήμο.
🔹 Ο δήμος στην συνέχεια δεν αποδίδει προς την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ( ΥΠΑΑΠΕΔ) η οποία δικαιούται σύμφωνα με την σύμβαση ποσοστό επι των εισπράξεων.
🔹Στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο ο Δήμος έχει διαθέσει από το τεχνικό του πρόγραμμα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για εργασίες επέκτασης διαδρόμου και τάπητα.
👉🏻 Τώρα λόγω «αφερεγγυότητας» απορρίπτεται το αίτημα που υπέβαλε ο δήμος αρχικά το 2020 και επανήλθε τώρα τον Σεπτέμβριο του 2023 για παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου «ΜΑΥΡΟΥΔΗ» των Άνω Πορροίων όχι μόνο δωρεάν όπως το ζήτησε αλλά δεν διατίθεται ούτε και έναντι τιμήματος όπως αναφέρεται στο έγγραφο !!!
😡Τόσο καλά!!!
🔹 Έχει ενδιαφέρον να δούμε τώρα την αντίδραση του δήμου μας
 
.Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.