Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Η υπενθύμιση της ημέρας : Έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για οσα καταγγέλετε κ πρόεδρε

 


 

Σε υψηλούς τόνους η αντιπολίτευση που ασκεί η πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Παλάζη στους πρώην συντρόφους της της Συμμαχίας. Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο η κ Παλάζη  αποκάλυψε οτι υπάρχει πρόβλημα με το σύστημα ψύξης - θέρμανσης του Μουσείου Ξενάκη . Κινδυνεύουν να κλείσουν τα ΚΔΑΠ , και ο δήμος δεν παρέστη κατά την διάρκεια της συζήτησης για την προσφυγή του αρχιμουσικου .

Σωστά να αναδεικνύει η κ Παλάζη αλλά ακούγοντας τις απαντήσεις του κ Ταιρη  που την διαδέχθηκε στην  προεδρία της ΚΕΔΗΣ .Ακούσαμε οτι στο Μουσείο Ξενάκη το πρόβλημα υπάρχει από τον περασμένο χειμώνα , στα κτήρια που στεγάζονται τα ΚΔΑΠ θα έπρεπε ο δήμος από το 2021 να κατασκευάσει υποδομές που θα έκαναν εύκολη την πρόσβαση ΑμΕΑ . Η κ Παλάζη αποχώρησε από την προεδρία αρχές Ιουνίου. Οπότε τα προβλήματα υπήρχαν και λύση δεν έδωσε .Για το θέμα του αρχιμουσικου να θυμίσουμε στην πρώην πρόεδρο οτι σε τουλάχιστον δύο συνεντευξεις της υπεραμυνθηκε της απόφασης να μην ανανεωθεί η σύμβαση του αρχιμουσικου και να γίνει νέα προκήρυξη για την πρόσληψη άλλου .Οπότε ένα μερίδιο ευθύνης για τα κακώς κείμενα στην ΚΕΔΗΣ τα έχει και η καταγγέλλουσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.