Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Σέρρες : Οι αντιδράσεις .... ¨¨εξόρισαν¨¨.... το Καρουζελ

 


 

 

Το καρουζέλ φέτος τα Χριστούγεννα δεν θα τοποθετηθεί στο κέντρο της πόλης καθώς η λειτουργία του στο συγκεκριμένο σημείο δημιουργούσε προβλήματα στα άτομα που αντιμετωπίζουν διάφορα κινητικά προβλήματα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ κ. Γιώργο Ταϊρη θα τοποθετηθεί καρουζέλ μόνο στην πλατεία Εμπορίου.

Μαζικές ήταν οι   αντιδράσεις από συλλόγους ατόμων  που αντιμετωπίζουν διάφορα κινητικά προβλήματα και με  δελτίο τύπου που εξέδωσαν αλλά και δηλώσεις τους ζητούσαν να μην τοποθετηθεί φέτος την περίοδο των Χριστουγέννων το καρουζελ στο κέντρο της πόλης  στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή καθώς δημιουργεί πολλά προβλήματα όχι μόνο στα άτομα με προβλήματα όρασης αλλά και με  κινητικά .

 Το θέμα έφερε προς συζήτηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ  ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Παύλος Φαρμάκης.

Για να δοθεί η απάντηση από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ κ. Γιώργο Ταϊρη πως μετά την απαίτηση 7 συλλόγων το καρουζέλ θα φέτος θα λειτουργήσει μόνο στην Πλατεία Εμπορίου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών κ. Θεοφάνης Καμπούρης  εξέφρασε την θετική του άποψη, καθώς οι επαγγελματίες της περιοχής ευελπιστούν να αυξηθεί η κίνηση στα καταστήματα τους. 

 https://epiloges.tv/

 

1 σχόλιο:

  1. "... καθώς οι επαγγελματίες της περιοχής ευελπιστούν να αυξηθεί η κίνηση στα καταστήματα τους. ", καθώς (επανάληψη) όποιος πηγαίνει στο καρουζέλ, θα μπαίνει και στο χασάπικο για ένα κιλό πανσέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.