Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Δεν είχαν πλάνο και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό οι Σύμμαχοι

 




Διαβάζω πώς έτοιμη είναι η ΚΕΔΗΣ να προχωρήσει και φέτος στη Πολιτεία των Ευχών 2023 -2024.

Μια εκδήλωση που στόχο έχει να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους, αλλά και να προσελκύσει κόσμο από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στις Σέρρες.

Με κόστος για φέτος που  ανέρχεται στο ποσό των 265.360,00 € με Φ.Π.Α. και με ποικίλες εκδηλώσεις, η πόλη των Σερρών θα βάλει και φέτος τα γιορτινά της.

Η αλήθεια είναι πώς στόχος της δημοτικής αρχής του κ. Χρυσάφη ήταν πρώτα η μεταφορά της πολιτείας από τη πλατεία της Δορυλαίου στο κέντρο των Σερρών και μετέπειτα η αναβάθμιση της και η προσέλκυση τουριστών.

 

Δεν ξέρω κατά πόσο τα κατάφερε αλλά ουσιαστικό πλάνο και μακροπρόθεσμος σχεδιασμός τη τελευταία τετραετία δεν υπήρξε.

Και αυτό το πιστώνεται τόσο κ. Χρυσάφης όπως και οι όποιες επιλογές του, που φάνηκαν για τα καλά, κυρίως στον ίδιο και όχι στο άνθρωπο που τα υλοποίησε…

Δεν θα μείνω ούτε στον Σερρευχούλη, ούτε στις φάτνες, ούτε στην ανακοίνωση του προγράμματος της Πολιτείας μια μέρα πριν την έναρξη της.


Η ουσία είναι πώς δαπανήθηκε ίσως και παραπάνω από 1.000.000 ευρώ τη τελευταία τετραετία και θα πρέπει να υπάρξει το λιγότερο ένας απολογισμός για το σύνολο της συγκεκριμένης προσπάθειας.

Δεν ξέρω τι αποφάσεις θα πάρει η κ. Μητλιάγκα από εδώ και πέρα,
Αλλά σίγουρα θα πρέπει να είναι…τολμηρές!

 https://www.e-vima.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.