Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : ¨¨Σπάει ¨¨ ... η αντιδημαρχια ???

 


 

Αρκετοί  ειναι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΕΝΤΟΣ   που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αντιδημαρχία ΕΡΓΩΝ-ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ .

Το δεδομένο είναι οτι αντιδήμαρχος έργων θα οριστεί ο κ Γάτσιος .Όμως δεν ειναι δεδομένο οτι θα διατηρήσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων που είχε ο  αντιδήμαρχος κ Γιώργος Νυχτοπάτης. Τόσο η κ Δέσποινα Χατζηγαβριηλ οσο και ο κ Πουλιάκας ( μηχανικοί και οι δύο ) έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αναλάβουν ή να πάρουν μέρος των αρμοδιοτήτων της εν λόγω αντιδημαρχίας . Ένα σενάριο που εξετάζεται ειναι κ Γάτσιος να διατηρήσει τις αρμοδιότητες για τα λεγόμενα ¨¨μικρά έργα ¨¨ . Η κ Χατζηγεαβριηλ να αναλάβει τα ¨¨μεγάλα έργα ¨¨ ( βλέπε κολυμβητήριο , Γεφυρα Τσελιου , γήπεδο κ.λ.π ) Και ο κ Πουλιακας ως αντιδήμαρχος παιδείας να αναλάβει το κομμάτι που αφορά τα σχολικά κτήρια

6 σχόλια:

  1. Συννεφάκια; Στα μεγάλα έργα τα πολλά €€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τους πει κάποιος να μην ετοιμάζονται, γιατί η υπόθεση Δημαρχίας θα γυρίσει τούμπαλιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα. Θα δούμε τώρα αναπληρωτές αντιδημάρχων και υφυαντιδημάρχους σαν τα υπουργεία . Θα το χάσει το παιχνίδι πριν ξεκινήσει η Βαρβάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά θα κάνει "Η κ Χατζηγεαβριηλ να αναλάβει " να ξεβρομίσει το Δημαρχείο από παρουσίες σαν και την δικιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποσο πολυ εχετε θυμωσει !! Ποσο πολυ εχετε εκπλαγει !!! Σαν τα μωρακια που πιστευουν οτι ειναι γεννημενα μονο για να κερδιζουν !! Αμετε στο καλο και να μη μας γραφετε. Η Βαρβαρα θε κριθει. Εσεις τελειωσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.