Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Έρχεται ¨¨τσουναμι ¨¨ αποχωρήσεων από την Συμμαχία

 


 

 Η απόφαση του εκλογοδικείου για την προσφυγή των Συμμάχων κατα του αποτελέσματος των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Θα κρίνει και το μέλλον της παράταξης .Αν η προσφυγή απορριφθεί  και  οι Σύμμαχοι παραμείνουν στα έδρανα της αντιπολίτευσης .Τότε ¨¨θα αρχίσουν  τα όργανα ¨¨ .Όπως μου μεταφέρει ο σμπίρος ένας εως τρεις εκ των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων θα προχωρήσουν στην ανεξαρτητοποίηση τους από την Συμμαχία. Καθώς θεωρουν οτι ο κ Χρυσαφης δεν μπορεί να παραμείνει επικεφαλής αλλά και η παράταξη θα πρέπει να διαλυθεί. Αφου έχοντας ¨¨στην πλάτη της ¨¨ τα πεπραγμένα της 4ετους διοίκησης του δημου και το αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών. Δεν μπορεί να έχει τύχη στις εκλογές του 2028.Σε οτι αφορά το σύνολο των 300 υποψηφίων , εκει η γκρίνια και η αμφισβήτηση του επικεφαλης περισσεύει.Δεν ειναι τυχαίο οτι δυο μήνες μετά τις εκλογές δεν έγινε ακομη η προαναγγελθείσα μάζωξη για την αποτίμηση του εκλογικου αποτελέσματος

1 σχόλιο:

  1. Θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος την Πέμπτη, που φέρνει ο Χρυσάφης την ψήφιση του καταπιστευτικού λογαριασμού για τα led , λίγες μόνο ημέρες πριν από την οριστική αναχώρηση του από την αυτοδιοικητική ζωή του Δήμου.
    Θα συμφωνήσουν οι εκλεγμένοι και μεταγραφές του στην άθλια συμφωνία που κάνει όμηρο τον Δήμο για τα επόμενα 12 χρόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.