Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Ένα αεροδρόμιο που απαγορεύεται να πετούν τα αεροπλάνα

 


 

 

 Στο Χορτερο εδώ και πολλά χρόνια έχει κατασκευαστεί αεροδρόμιο. Το οποίο όμως είναι εκτός λειτουργίας γιατι  δεν υπάρχει άδεια χρήσης των εγκαταστάσεων . Όπως αναφέρει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιώργος Τάτσιος 

το πρόσφατο  31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτωτισμού  ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει στο Χορτερο αλλά άλλαξε ο χώρος λόγω έλλειψης άδειας χρήσης των εγκαταστάσεων

Η ανάρτηση του κ Τάτσιου

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΟΡΤΕΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
 Στις 12 Οκτωβρίου 2023 η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την διεξαγωγή του 31ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλεξιπτωτισμού και του Κυπέλλου Αλεξιπτωτισμού Μακεδονίας στις 11-12 Νοεμβρίου 2023 στο ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΟΡΤΕΡΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ.Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάνουν ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, αεροσκάφος και κείμενο που λέει "John Mademlis 21 Οκτωβρίου στις 10:59 31o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτωτισμού και Κύπελλο Αλεξιπτωτισμού Μακεδονίας Ακριβείας προσγειώσεων (Accuracy Landings), 11-12 Νοεμβρίου 2023 αεροδρόμιο Εμμανουήλ Παππάς Σερρων ΠΡΟΣΟΧΗ υπάρχει αλλαγή στο αεροδρόμιο που θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Σύνδεσμοι: 2o Ενημερωτικό Δελτίο: EOLN"
 
🔶 Στις 21 Οκτωβρίου 2023 αυτό ΑΛΛΑΞΕ... Ανακοινώθηκε ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν τελικά στο αεροδρόμιο του Εμμανουήλ Παππά!
 
 Μετά από επικοινωνία με τους διοργανωτές διαπιστώθηκε ότι η αλλαγή έγινε επειδή το Αεροδρόμιο Χορτερού ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ...
 
 Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 31° Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτωτισμού και Κύπελλο Αλεξιπτωτισμού Μακεδονίας Ακριβείας προσγειώσεων (Accuracy Landings) 11-12 Νοεμβρίου 2023 Χορτερό Σερρών 1° ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. 12 Οκτωβρίου 2023 H Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, διοργανώνει το 31° Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτωτισμού στο αγώνισμα Ακριβείας προσγειώσεων (Accuracy Landings), και τον Περιφερειακό Αγώνα Κύπελλο Αλεξιπτωτισμού Μακεδονίας και προσκαλεί όλα τα σωματεία -μέλη της με ενασχόληση στο αεράθλημα του Αλεξιπτωτισμού Ελευθέρας Πτώσεως, να λάβουν μέρος σε αυτούς. Και οι δύο αγώνες θα Σερρών TO Σάββατο πραγματοποιηθούν στο Αεροδρόμιο Χορτερού Σιντικής Κυριακή 12 Νρευβρίου 2023 εγαλλακτικές ημερομηνίες"
 
 Οι αγώνες ΕΓΙΝΑΝ στοΑεροδρόμιο Εμμανουήλ Παππά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Περισσότεροι από 500 αθλητές και συνοδοί και εκατοντάδες επισκέπτες κατέκλυσαν την περιοχή, άφησαν χρήματα στην περιοχή του Εμμανουήλ Παππά και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις. 
 
 Έχουμε ΔΟΥΛΕΙΑ! Η υπεύθυνη διαχείριση του τουριστικού προϊόντος της Σιντικής θα αποφέρει σημαντικά οφέλη! Για την νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Σιντικής η διοργάνωση εκδηλώσεων και η προσέλκυση επισκεπτών σε όλη την διάρκεια του έτους αποτελούν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ! 
 
 Λέμε ΤΕΛΟΣ στην αδράνεια και στην αδιαφορία.
 
 ΥΓ: σύμφωνα με έγγραφο του Ταμείου ΕΘνικής Άμυνας ο Δήμος Σιντικής χαρακτηρίζεται ως ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΣ καθώς χρωστάει 27.500 ευρώ για τα ενοίκια του Αεροδρομίου Χορτερού από το 2018...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.