Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σιντικης : Απόφαση για τους αντιδημάρχους


 

 

Ο δήμαρχος Σιντικης Φώτης Δομουχτσίδης  


ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

1. Τροποποιεί τη με αριθμ. 492/2023 Απόφαση Δημάρχου στην παράγραφο Ε και ορίζει τον κ. Τορουνίδη Ιωάννη άμισθο καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Πολιτικής Προστασίας με τις ίδιες αρμοδιότητες που αναφέρονται στη με αριθμ. 492/2023 Απόφαση.

2. Τροποποιεί τη με αριθμ. 492/2023 Απόφαση Δημάρχου στην παράγραφο Η και ορίζει τον κ. Τσίντσιο Γεώργιο έμμισθο καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής και Αθλητισμού με τις ίδιες αρμοδιότητες που αναφέρονται στη με αριθμ. 492/2023 Απόφαση.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κος Τσίντσιος Γεώργιος, που αναπληρώνει το Δήμαρχο.

Κατά τα λοιπά ισχύει η με αριθμ. 492/2023 (ΑΔΑ : Ρ4ΩΛΩ1Υ-ΚΟ6) προγενέστερη απόφαση Δημάρχου.

Η παρούσα να δημοσιευτεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και τη Διαύγεια.

Για να δείτε την απόφαση πατήστε: εδώ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.