Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Ο Στ. Φωτιάδης έβαλε το πρώτο διαγώνισμα στους ΕΝΤΟΣ

 


 

 

Καλή η προεκλογική περίοδος όπου η νέα δήμαρχος κ Μητλιάγκα κινούμενη έξυπνα έμεινε εκτός ¨¨κάδρου ¨¨ αντιπαράθεσης με την παράταξη των Συμμάχων .Οι οποίοι αντί να αναδείξουν οτι δεν είχε πρόταση σχεδόν για κανένα πρόβλημα. Ασχολούνταν στο πως θα αναδείξουν το δικό τους ( ανύπαρκτο έργο ).

 

Βρισκόμαστε πλέον μετά τις εκλογές .Και ο Στέφανος Φωτιάδης , επικεφαλης της αντιπολίτευσης και αρχηγός της παράταξης ( μέχρι 31/12/2023 ) στην οποία ανήκουν η κ Μητλιάγκα , Γάτσιος , Καρασουλτανη, Δρίγκα , Μιχτσογλου  τους έβαλε το πρώτο διαγώνισμα .Αφού με αφορμή την απόφαση της αποκεντρωμένης για την σύμβαση για τα LED . Κάλεσε την κ Μητλιάγκα ή να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους της σύμβασης ή να την ακυρώσει .Θυμίζοντας οτι την είχαν καταψηφίσει ως παράταξη .

Εμείς να προσθέσουμε και τους κ Κουφοτόλη και Πουλιάκα  οι οποίοι όταν ήταν στην παράταξη του κ Τσιμερικα να μην προχωρήσει ο δήμος στην υπογραφή της σύμβασης .

Το τι θα πράξουν θα το  μάθουμε μετα την 1/1/2024 . Πάντως μέχρι στιγμης ουδεις έχει βγει να μιλήσει επι του θέματος

 

1 σχόλιο:

  1. Η νεα δημοτική αρχή της Μητλιαγκα πρέπει να ακυρώσει την σύμβαση. Είναι ντροπή να την υλοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.