Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Η απορια της ημέρας : Με το Μουσειο τι γίνεται πρόεδρε???

 


 

 

Τον Φεβρουάριο του 2021  Το δημοτικό συμβούλιο Σερρών αποφάσισε ομόφωνα την  παραχώρηση του κτιρίου του πρώην ΟΑΕΔ επί της Μεραρχίας ( εκεινο το κτήριο που παραχωρήθηκε στον δήμο για να γίνει νηπιαγωγειο αν θυμάστε ) στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Σερρών για την δημιουργία του Μουσείου Εφέδρων Αξιωματικών.

Μάλιστα  τότε ο πρόεδρος του συνδέσμου κ Κατιρτζόγλου είχε πει οτι << Με ενέργειες του πρώην αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς, του αντιστράτηγου εν αποστρατεία Ηλία Λεοντάρη, θα έχουμε ένα αεροπλάνο F5. Ο κ. Λεοντάρης ενήργησε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και εξασφαλίστηκε η παραχώρηση ενός αεροπλάνου F5 από αυτά που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό υπηρεσία και θα τοποθετηθεί στο χώρο παραπλεύρως του οικήματος του μουσείου».

Μέχρι στιγμής κοντά στα τρία χρόνια μετά. Ούτε μουσείο είδαμε ούτε το αεροπλανο ήρθε

2 σχόλια:

  1. Γιατί γράφεις συνεχώς τις ίδιες μαλακίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα, σιγά μην γινόταν το μουσείο. Πυροτέχνημα για το fb. Όμως, μόλις αναλάβει η Μητλιαγκα θα φωνάζουν πως δεν γίνεται τίποτα. Η τοξικότητα ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.