Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Μια απάντηση στον Νικο Κουφοτόλη

 


 

 

 

Γράφει ο  apolitic

 

 Επί της ουσίας της συλλογιστικής του κειμένου Νίκο Κουφοτόλη ,θα συμφωνούσα ότι μπορούσε να είναι διαφορετική η προταθείσα επιλογή, λόγω σχετικά περιορισμένης λειτουργικότητας του προσφερθέντος χώρου...

Υπενθυμίζοντας όμως ταυτόχρονα ως αξιολογική επισήμανση, ότι υποψηφιότητα και εκλογή τότε του σημερινού Δημάρχου,  για λόγους που δεν έχουν έκτοτε επισήμως ερμηνευθεί, ούτε επισήμως δημοσιοποιηθεί, είχαν την ΄΄αυτοδιοικητική ευλογία΄΄  του απερχομένου...


4 σχόλια:

  1. Εξόφληση γραμματίου από Κουφοτολη σε Αγγελίδη.Θα έχει happy end ο έρωτας αυτός; αναμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά είναι σοβαρά πράγματα Κουφοτόλη, ασχολήσου με τη συγγραφή της Λουλουδούπολης ως εκεί καλός είσαι, μας διασκεδάζεις και μας ψυχαγωγείς. Ο Αγγελίδης ήταν αυτός πού έτρεχε νύχτα μέρα να βγάλει τον Χρυσάφη ή καλύτερα οποιονδήποτε εκτός του Φωτιάδη. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ με κεφαλαία, δήλωσε δημόσια, παραμονές εκλογών του 2019, πως ψηφίζει Χρυσάφη με δύο χέρια. Το τερμάτισε, βέβαια το deal χάλασε μετά την εκλογή όπως και το δικό σου και βγήκατε απέναντι. Ε ρε και να έβγαινε ο Φωτιάδης από έξω θα τον κλείδωνε μέχρι τη 1 Σεπτεμβρίου, persona non grata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε Βαρβάρα. Με αυτούς θα διοικήσεις; Καλά ξεμπερδέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ βρε Αλέκο, μακάρι να τον άκουγες, είχε κι αυτός πέντε δράμια μυαλό να σου δώσει. Μακάρι να μας άκουγες εμάς που τα λέγαμε. Μας πήρες στο λαιμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.