Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Επιμελητήριο Σερρών : Συμμετοχή στην KAVALAEXPO

 



 
Αξιοσημείωτη ήταν για ακόμη μία χρονιά η παρουσία του Επιμελητήριου Σερρών στην KAVALAEXPO 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης», στη Νέα Καρβάλη Καβάλας.
Το σερραϊκό περίπτερο προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του Επιμελητήριου και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποια από τα σημαντικά προϊόντα που παράγει ο τόπος μας.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς συναντήθηκε με τον συνάδελφό του, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκο Δέμπα , τον οποίο συνεχάρη για τη διοργάνωση της KAVALAEXPO και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του Επιμελητήριου Καβάλας στη SEREXPO 2023.
Επίσης, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Θωμάς Τενεκετζής και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Γιώργος Μήχος υποδέχτηκαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου την Υφυπουργό Ανάπτυξης Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, η οποία τέλεσε τα εγκαίνια της έκθεσης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.