Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο Γιώργος Καδης ¨΄χάλασε το πάρτι ¨¨ των Συμμάχων στο Σκουταρι

 




Προπυργιο των Συμμάχων θεωρείται το Σκούταρι και δεν είναι τυχαίο οτι στα 4 χρόνια της δημοτικής αρχής των Συμμάχων έτυχε προνομιακής μεταχείρισης έναντι άλλων χωριών .Εξάλλου μην ξεχνάμε οτι και οι 2 από 7 αντιδημάρχους κατάγονται από το Σκούταρι. Επομένως  ευνόητο οι Σύμμαχοι να είχαν μεγάλες προσδοκίες για το αποτέλεσμα των εκλογών. 

Όμως η κάλπη διέψευσε τις προσδοκίες  και το αποτέλεσμα παρά το οτι οι Σύμμαχοι πήραν υψηλό ποσοστό 62% ήταν απογοητευτικό . Καθώς πάνω κάτω τα ίδια ποσοστά πήραν και το 2019 ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  

Τώρα το τι φταίει .Μπορεί να αναζητηθεί σε πολλές αιτίες .Ή οι Σύμμαχοι απογοήτευσαν  ( στα 4 χρονια ) τους δημότες του Σκουτάρεως και επομένως κακώς περίμεναν το παραπάνω .

Ή οι δύο αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος μετέφεραν στο επιτελείο των Συμμάχων λανθασμένη εικόνα για το προσδοκώμενο αποτέλεσμα των εκλογών .

Ή ειναι επιτυχια του  Γιώργου Καδη που ήταν αυτή τη φορά ,υποψήφιος με την κ Μητλιάγκα .Ενώ το 2019 ήταν υποψήφιος με την Συμμαχία .Και κατάφερε και να αυξήσει τους ψήφους της κ Μητλιάγκα ,και να συγκρατήσει  ή καλύτερα να εκμηδενίσει την άνοδο των Συμμάχων

 

 ΥΓ1: Στο Σκούταρι οι Σύμμαχοι πήραν ποσοστό 4% λιγότερο από το σύνολο του δήμου Σκουτάρεως .

ΥΓ 2: Στην Πεπονιά οι Σύμμαχοι πήραν 82% και στην Κουμαριά 81% ανάλογο ποσοστό ανέμεναν και στο Σκουταρι 

Οπότε το 62% απέχει πολύ από τις προσδοκίες τους



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.