Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Ο δήμαρχος βρήκε γιατι έχασαν

 


 

¨¨ Νύχτα των κρυστάλλων ¨¨  για τους γαλάζιους δημάρχους η χθεσινή βραδιά των εκλογών για την τοπική αυτοδιοικηση .

Ο απερχόμενος δήμαρχος Βισαλτίας κ Μασλαρινος που ηττήθηκε από την Α Κυριακή των εκλογών με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Σπεύδει να δικαιολογήσει την δική του ήττα και αυτή του δημάρχου Σερρών .Στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφήνει να εννοηθεί οτι ο ίδιος και ο κ Χρυσάφης .Πλήρωσαν την απόφαση της πλειοψηφίας να ¨¨τιμωρήσει ¨¨ στην κάλπη την ΝΔ με την καταψήφιση υποψηφίων δημάρχων που στήριζε.

Εύκολη ανάγνωση του αποτελέσματος από τον κ δήμαρχο  για να αποποιηθεί τις όποιες δικές του ευθύνες για την ήττα .Αν του διαφεύγει το 2019  κέρδισε με διαφορά περίπου 10% .Μετά από 4 χρόνια έχασε με διαφορά 19% .

Επομένως δήμαρχε ή δεν κατάλαβες τι έγινε στις κάλπες της Βισαλτίας ή αρνείσαι να αναλάβεις τις δικές σου πολιτικές ευθύνες για την εκλογική συντριβή της παράταξης σου






 

1 σχόλιο:

  1. Ο Μασλαρινός νόμιζε ότι θα κέρδιζε τις εκλογές με το facebook. Τέσσερα χρόνια ανύπαρκτος άχρωμος άοσμος ανεπαρκής άπρακτος και πολλά ακόμη στερητικά Α πήρε ότι του αξιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.