Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΕΠΣ Σερρών : Εγκατέλειψε τον Εθνικο Σιδηροκάστρου ο Μιχάλης Μιντζιρίκης

 




Την αποχώρηση του από το διοικητικό τιμόνι του Εθνικού Σιδηροκάστρου ανακοίνωσε ο γνωστός Σερραίος παράγοντας Μιχάλης Μιντζιρίκης .Όπως έκανε γνωστο με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος που αποχωρεί είναι η χυδαία και υβριστική επίθεση που δέχθηκε μετά τον αγώνα της ομάδος με τα Καλά Δέντρα από ¨¨φιλάθλους ¨¨ του Εθνικού

Διαβάστε τι έγραψε ο κ Μιντζιρίκης

 

 Μετά τη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Α.Σ. Πυθαγόρας Καλών Δένδρων, και αφού από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα πλήθος κόσμου με έβριζαν με χυδαίους χαρακτηρισμούς, και με εκφράσεις τύπου ’’να πεθάνω’’, να ’’πάθω καρκίνο’’ και άλλες εκφράσεις για την μάνα μου και την οικογένεια μου, και άλλοι να λένε ότι ο εθνικός είναι ιδέα και δεν με έχει ανάγκη, σας ενημερώνω ότι ‘’υποβάλλω την παραίτηση μου’’ και από τώρα και στο εξής δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με αυτή την ’’ομάδα’’.

Και το κυριότερο ότι όλοι οι δήθεν που έρχονται στο γήπεδο και ξέρουν τι αγώνα κάνω και πόσο ματώνω οικονομικά για αυτή την ομάδα, δεν έλεγαν κουβέντα και σιγοντάριζαν όλα όσα έλεγαν.

Πάρτε λοιπόν την ομάδα της καρδιάς σας εσείς οι φορτωμένοι.. Και να είστε σίγουροι ότι όλα θα βγουν στη φόρα με ονόματα!!”

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχει φράγκο όλοι απλήρωτοι ήταν . Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει μεγάλη στρέβλωση πλέον. Δεν μπορείς να πληρώνεις μισθοφόρους χωρίς έσοδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.