Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Επιμελητήριο Σερρών : Πρόσκληση σε Συνάντηση με Εκπροσώπους Ξενοδοχείων για γνωριμία με τις επιχειρήσεις

 

 
 
 
Το Επιμελητήριο Σερρών, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών εξωστρέφειας και στήριξης των σερραϊκών επιχειρήσεων, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε συναντήσεις γνωριμίας με εκπροσώπους ξενοδοχειακών μονάδων από όλη την Ελλάδα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 2-3 Δεκεμβρίου 2023 (σε τόπο που θα προσδιοριστεί μόλις κλείσουν οι συμμετοχές) και σ’ αυτήν θα κληθούν να συμμετάσχουν εκπρόσωποι μεγάλων ξενοδοχείων από όλη τη χώρα, προκειμένου να γνωρίσουν τις σερραϊκές επιχειρήσεις , οι οποίες δραστηριοποιούνται σε κλάδους που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν ανάγκες ξενοδοχείων.
Γνωρίζοντας πως η αγορά των ξενοδοχείων είναι ένα μεγάλο «πεδίο» όπου μπορούν να εισχωρήσουν πολλές κατηγορίες προϊόντων, θεωρούμε πως αυτές οι συναντήσεις θα αποτελέσουν πρόσφορο έδαφος για σημαντικές γνωριμίες και σύναψη συμφωνιών.
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σας παρακαλούμε να το δηλώσετε έως τις 31 Οκτωβρίου στο e-mail eves@eves.gr . Τηλέφωνα επικοινωνίας 23210 40027 & 23210 99744.
Να σημειωθεί πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.