Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Έλενα Τούσκα - Για να μην μετράμε κούφιες υποσχέσεις και χαμένες τετραετιες

 






Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ η εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Σερρών, με θέμα Τεχνη και αισθητική – Ελεύθεροι χώροι – Εργασιακα δικαιώματα


Η υποψήφια Δημοτική σύμβουλος και εικαστικός, Έφη Μπανταζου ανέλυσε το κομμάτι της αισθητικής, τόσο στον πολιτισμό, όσο και στα έργα που υλοποιούνται μέσα στην πόλη. Τόνισε την υπολειτουργία των δημοτικών χώρων πολιτισμού και παρουσίασε τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για την αξιοποίηση ελεύθερων χώρων και την λειτουργία τους ως πολυχώρους πολιτισμού και υποστήριξης των ντόπιων καλλιτεχνών.

Στη συνέχεια, ο Αμπαλάκης Πέτρος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, αναφέρθηκε στο πώς η Τέχνη συνδέεται με την ουσιαστική ελευθερία του ανθρώπου και ολοκλήρωσε την ομιλία του με την κατάσταση που επικρατεί στα εργασιακά των καλλιτεχνών, δίνοντας ως λύση στα χρόνια προβλήματα, τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, για μόνιμο αναγκαίο προσωπικό πλήρους απασχόλησης, έτσι ώστε να λειτουργούν οι δομές πλήρως και σωστά.

Τοποθέτηση έκανε και ο Στελιος Αραμπατζής, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Αναφέρθηκε στην συνολική αξιοποίηση των δημοτικών χώρων προς όφελος του Σερραϊκού λαού, με συγκεκριμένες προτάσεις για την απόδοση τους στο λαό.

 Στο τέλος έγινε πλούσια συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκομένους και δόθηκε δυναμικό κλίμα για την μάχη των εκλογών, με στόχο την ενίσχυση των δυνάμεων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 https://epiloges.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.