Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Εκτός γραμμης με το καλημέρα

 


 

1η συνεδρίαση στις 25/10  του δημοτικου συμβουλίου Σερρών μετά τις εκλογές . Με βάση τα αποτελέσματα από 1/1/2024 θα έχουμε αλλαγές και στην σύνθεση του δημοτικου συμβουλίου και των παρατάξεων. Αφου θα ειναι η παράταξη της Συμμαχίας Σερραιων οι ΕΝΤΟΣ και η Λαικη Συσπείρωση . Ενω η ανεξάρτητη σύμβουλος κ Παλάζη θα ανήκει πλεον στην παράταξη ΕΝΤΟΣ . Ενώ οι κκ Χράπας και Χρυσανθίδης και η κ Ηλιοπουλου στην Συμμαχία .

Στην συνεδρίαση λοιπόν ένα από τα θέματα ήταν και η αφαίρεση της άδειας από τους μικροπωλητες των λαϊκών που οφείλουν χρήματα . Η κ Μητλιάγκα και οι δημοτικοί  σύμβουλοι που έχουν επανεκλεγει  με την παράταξη της ΕΝΤΟΣ ψήφισαν ναι στην πρόταση της δημοτικής αρχής ( να αφαιρεθούν οι άδειες). Η κ Παλάζη πρότεινε να δοθεί παράταση για να ξοφλήσουν .Και όταν η πρόταση της δεν έγινε δεκτή ψήφισε παρόν .Εκτος γραμμης η πρώην πρόεδρος έστω και άτυπα

2 σχόλια:

  1. Στην δοξολογία η κ.παλαζη προσφώνησε και την νεοεκλεγείσα δήμαρχο κ.Μητλιαγκα . Αν ήταν στο χέρι της τον δήμαρχο κ. Χρυσάφη δεν θα τον ανέφερε καν.Ντροπη για τους Σερραίους η εκπροσώπηση τους απο τέτοιο φθηνό άτομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτά θα τα επιστρέψει; περιμένουμε ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.