Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Το τερμάτισες ..σύντροφε


 

 

 

 

Τελευταίο πόνημα ( πιστεύουμε ) πριν από τις εκλογές του κ Τάσου Χανλιογλου .Ο οποίος πλέον ζητά την παραίτηση του δημάρχου Σερρών κ Χρυσάφη .Φήμες οτι μετα την απαίτηση του.Οι εκλογες της Κυριακης δεν θα γίνουν .Αλλα θα ζητηθει από τον κ Χανλιογλου να προτεινει ποιος πρέπει να διοριστει δήμαρχος δεν έχουν επιβεβαιωθει

 Το κειμενο του κ Χανλιογλου

 Δήμαρχε κ. Χρυσάφη σου αναθέσαμε (όσοι/ες) την διαχείριση μιας πόλεως ιστορικής και κάποτε ακμάζουσας. Επίσης σε τιμήσαμε και με άλλες (προεδρικές) ιδιότητες.


Πρόσθεσες όμως και πολλές άλλες που από μόνο σου επεδίωξες.
Η απαραίτητη παρουσία σου όμως και ευθύνη στον μεγάλο αριθμό υποχρεώσεων, μοιραία σου ελάττωσαν τον χρόνο εργασίας στην θέση για την οποία οι Δημότες σε επέλεξαν. 

Δυστυχώς είναι χαρακτηριστικό τέτοιων προσωπικοτήτων να χάνουν εύκολα
τον έλεγχο και τα μυαλά τους, με τέτοιου βαθμού "εξουσία".
Αντί της εκτέλεσης των καθηκόντων σου και των υποχρεώσεων μην πω,
αντιπαραβάλλεις στην ανικανότητα και την έλλειψη οράματός σου, και την καταστροφική διοίκηση ενός τέτοιου φορέως στον οποίο τιμητικά σε ανέδειξε ο λαός.
Ορισμούς, διορισμούς, αναθέσεις σε πλείστους όσους υποψηφίους, υποσχέσεις σε νέους ανθρώπους, οι οποίοι τρέχουν στο τάχαμου σίγουρο πουλέν της Δημαρχίας προσδοκώντας ένα έστω και μικρό ρουσφετάκι, μια θεσούλα στο Δημόσιο βρε αδερφέ.
Την δύναμη που σου δώσαμε την εκμεταλλεύεσαι για το δικό σου μικροκομματικό
συμφέρον χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις και τα μέσα του δήμου, δηλαδή τα δικά μας χρήματα.
Τα δύο τελευταία χρόνια μην πω και περισσότερα, δεν ασχολείσαι με τον δήμο παρά με την επανεκλογή σου. Μας πέταξες στα μούτρα κάτι καθρεφτάκια, συγγνώμη λουλούδια, όσο εσύ οδεύεις προς την πλέον ανεκδιήγητη Δημαρχία.
Αποτελείς αρνητικό πρότυπο και για τους νέους γενικά. Αν και αυτοί ακολουθήσουν το παράδειγμά σου, βλέπω την πόλη μου να εξαφανίζεται από τον χάρτη και να μας χρεώνει η πολιτεία σε άλλη πόλη διπλανή, καθώς την πτώχευση δεν την ακολουθεί τίποτα άλλο παρά η αναγκαστική διαχείριση.
Κάνε ένα καλό και παραιτήσου μήπως και αναπνεύσει η πόλις δια της ΕΛΠΙΔΟΣ.
Τάσος Χανλίογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.