Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Π.Ε Σερρών : Παράδειγμα προς μιμηση ο Ιωσηφ Παναγιωτίδης

 




Από τις δηλώσεις των ηττημένων των εκλογών στους εφτά δήμους της ΠΕ Σερρών. Ξεχωρίζει η δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Σιντικης Ιωσήφ Παναγιωτίδη .

Λιτή και περιεκτική η δήλωση , ο κ Παναγιωτιδης δηλώνει πλήρη σεβασμό στην ετυμηγορία των δημοτών ,συγχαίρει τον κ Τάτσιο και το κυριότερο δεν αναζητά καμιά δικαιολογία  και  αναλαμβάνει την ευθύνη του ( κακού για την παράταξη του ) αποτελέσματος .

Η δήλωση

 

Ο λαός της Σιντικής μίλησε, με ξεκάθαρο τρόπο. Το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει όσους επιχείρησαν με εμμονή να κρατήσουν στην πρώτη γραμμή μια δημοτική αρχή που δεν ήταν απλώς σε αποδρομή, αλλά ολοφάνερα είχε παραιτηθεί προ πολλού.

Σε ό,τι αφορά την Ενωμένη Σιντική, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα το οποίο δεν ήταν το αναμενόμενο.

Η παράταξή μας θα αναλύσει και θα αξιολογήσει άμεσα τα νέα δεδομένα και θα οργανωθεί προκειμένου να ασκήσει δομημένη και εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου που έδωσαν έναν τίμιο και καθαρό αγώνα.

Τέλος, συγχαίρουμε τον κ. Τάτσιο και τον συνδυασμό του για τη νίκη τους στις χθεσινές εκλογές. Ευχόμαστε η νέα δημοτική αρχή να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της και να τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.