Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σιντικής : Από νωρίς ¨¨στα βαθιά ¨¨ ο νέος δήμαρχος

 


 

 

 Στο Άγκιστρο βρέθηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σιντικής Γιώργος Τάτσιος ο οποίος είχε συνάντηση με το ΔΣ της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ . Η οποια βρίσκεται  πίσω από το οικονομικό θαύμα που συντελείται τα τελευταία χρόνια στην τοπική κοινότητα . Ο δήμαρχος με ανάρτηση του προαναγγέλλει οτι η επόμενη επίσκεψη του θα είναι στην πολύπαθη επιχείρηση των Λουτρών Σιδηροκάστρου . Από νωρίς στα ¨΄βαθιά ¨¨ ο δήμαρχος

Η ανάρτηση του κ Τάτσιου

ΑΓΚΙΣΤΡΟ...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ!
✅ Με τους συνεργάτες μου που ανέλαβαν την ανάπτυξη του τουρισμού στον Δήμο Σιντικής επισκεφθήκαμε το ΑΓΚΙΣΤΡΟ! Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ χωριό του Δήμου Σιντικής που καταφέρνει να διατηρήσει τον πληθυσμό του χάρη στην εργατικότητα και στην αυτοοργάνωση των κατοίκων του.
✅ Το ΔΣ της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ μας υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του χαμάμ όπου συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν την εταιρία της οποίας μέτοχοι είναι οι κάτοικοι του χωριού!
✅ Η δημιουργία περαιτέρω υποδομών (πχ ανοικτή πισίνα) που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη απαιτεί την διευθέτηση εκκρεμοτήτων που αφορούν το ιδιοκτησιακό, οι οποίες χρονίζουν. Το κλείσιμο της πολεοδομίας στο Σιδηρόκαστρο δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την διευθέτησή τους. ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ...
✅ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ ΑΕ κατάφερε να διατηρήσει σε κερδοφορία τα ιαματικά λουτρά Αγκίστρου, δίνοντας δουλειά σε νέους και νέες του χωριού, παρέχοντας θεραπευτικές υπηρεσίες με ΑΣΦΑΛΕΙΑ στους πολυάριθμους επισκέπτες. Η νέα Δημοτική Αρχή θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για την επίτευξη των αναπτυξιακών της στόχων!
🤔 Επόμενη επίσκεψη στα Λουτρά Σιδηροκάστρου! Η σύγκριση θα έχει ενδιαφέρον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.